​Tlf.: 40 28 72 10

​Tlf.: 20 72 65 67

logo-kort

​​Rebekkavej 23 kld.

2900 Hellerup​

Tlf.: 40 28 72 10​

Tlf.: 20 72 65 67​

info@hogu.dk

Kompetencer

​Vores kompetencer spænder bredt, da vi har over 25 års erfaring i byggeri, og i den tid har vores arbejde givet os mange nye udfordringer. Vi har lært at tilpasse os den enkelte opgave, for med nye produkter, metoder og lovkrav til de forskellige byggesager som er kommet gennem tiden, er det vigtigt at vi som firma holder os konstant opdaterede. På den måde kan vi give vore kunder den bedst mulige service og vejledning, og vi håber på, at de dermed vil opleve tilfredshed med vores arbejde. Vi har som målsætning i firmaet, at vi ønsker tilfredshed fra alle vores kunder og alt vores arbejde skal ligge på højeste niveau.

​Gennem vores mange forskellige sager har vi også lært hvilke behov forskellige kunder har, og hvilken vejledning der som oftest er brug i de divergerende situationer. Prøv og se om vi måske også rammer lige dine behov som kunde.

​​​

Private

Vi kan til byde dig som privatkunde ideer og byggevejledning. Som privatkunde kender man måske ikke så meget til byggeri, og hvordan tingene kan udformes i praksis, man har måske også kun en ide om, hvordan man gerne vil have det færdige projekt til at se ud, men hvordan man når derhen, og hvad der skal laves, har man måske ikke styr på, og her går vi ind og kommer med gode råd og byggevejledning. Vi tager gerne jobbet på os som hovedentrepenør, så presset hos dig som privatkunde lettes og vi kan følge med og rådgive igennem hele byggeriet.

​​

Ejendomme

Mange ejendomme i København har brug for løbende vedligeholdelse, da det ofte er gamle bygninger der trænger til tagrenovering eller facaderenovering. Gennem vores arbejde med diverse foreninger, boligselskaber og ejere af ejendomme har vi fået erfaringen med at klare de små opgaver og problemer der automatisk kommer når man skal vedligeholde bygninger, men vi har også god erfaring i hvordan en større renovering på en ejendom kan organiseres og udføres, og hvor der kan spares penge. Som oftest kan der spares resourcer, tid og penge ved at slå flere projekter sammen f.eks. ved at renovere en hel opgangs badeværelser i stedet for at renovere dem forskudt én af gangen. Et sådant projekt kræver at der er en god styring, organisering og et engagement i opgaven, og det mener vi, at vi kan tilbyde alle ejendomme.

​Hvis din ejendom har brug for et murerfirma, der rykker hurtigt ud til pludselige problemer der kan opstå i forbindelse med vedligeholdelse, og et murerfirma som er parat til at give konkurrencedygtige priser i forbindelse med større renovationer - så mener vi, at vi kan opfylde den rolle.

H.U.S ApS - Rebekkavej 23 kld., 2900 Hellerup - CVR: 35051740 - Tlf.: 40 28 72 10 / 20 72 65 67 - E-mail: lars@hogu.dk