​Tlf.: 40 28 72 10

​Tlf.: 20 72 65 67

logo-kort

​​Rebekkavej 23 kld.

2900 Hellerup​

Tlf.: 40 28 72 10​

Tlf.: 20 72 65 67​

info@hogu.dk

​Rådgivning - Murer til Tagrenovering

"Går du og tumler med tanken om noget nyt, et nyt badeværelse, tag eller tilbygning måske?"

Gå ikke alene!

Kontakt os og så hjælper vi dig igennem hele bygningsprocessen.

Vi har mange kontakter til andre firmaer, og kan som sådan fremskaffe en pris for hele arbejdet.

​​

Badeværelset

Mange ser nye fliser, som en nem måde at forny og forbedre badeværelset på. Men hvilke fliser skal man vælge? Granit, marmor, natursten, klinker, mosaikker eller noget helt andet?

​​

Vi har kontakt med mange leverandører , som helt sikkert kan skaffe den flise,der gør dit badeværelse til noget helt specielt! Når vi bygger et badeværelse op, sørger vi for at badeværelset overholder alle gældende regler og lovkrav. Mange ved f.eks. ikke, at det er et lovkrav, at der skal lægges en vådmembran under nye flisegulve, for at forhindre at fugt spreder sig i bygningen- De har lært det af bitter erfaring!

​​

Taget

Træt af nedstyrtende teglsten?

Vand der drypper gennem loftet når det regner?

Måske står det ikke så slemt til, men hvis man ikke sørger for at holde taget ved lige, vil små revner i teglene, mos på taget og en smuldrende rygning, gøre ondt være. Vi udfører små reparationer og hele udskiftninger af tage.

​​

Facader

I mange ældre bygningerne er facaderne blevet ødelagt af vind og vejr - risiker ikke yderlig skade på din ejendom! Gør noget ved det- før det er for sent!

​​

Problemet med mange gamle facader er at fugerne mister deres styrke og smuldrer, hvilket giver mange følgeskader så som :vandskader og teglskader. Derfor ! Lad ikke din facade forfalde - det er for dyrt i længden! Vi tilbyder facaderenovering i København og omegn.

​Kontakt os i dag - telefonisk eller via mail!” Vi kommer gerne ud og rådgiver dig!

​​

Tilbygninger

Interesseret i nogle ekstra kvm2 og en bedre udnyttelse af husets muligheder.

​​

Erfaringer viser i den forbindelse, at det er langt billigere at få reetableret et helt nyt badeværelse, da dele af gulvet og muren alligevel skal hugges op.​

H.U.S ApS - Rebekkavej 23 kld., 2900 Hellerup - CVR: 35051740 - Tlf.: 40 28 72 10 / 20 72 65 67 - E-mail: lars@hogu.dk